vrijdag 30 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Alisa van Dijk met viool

Instrumentaal concert in de Trinitatiskapel

31 oktober 2020
Van 15:30 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag wordt er een instrumentaal concert gehouden in de mooie Trinitatiskapel ( Lutherse Kerk ) te Dordrecht. Het concert wordt verzorgd door:
- Johan den Hoedt (orgel en piano)
- Martin Zonnenberg (piano) en
- Alisa van Dijk (viool en zang).
De musici verzorgen een aansprekend en afwisselend programma.

Martin Zonnenberg is programmamaker bij de Evangelische Omroep en veelvuldig actief als uitvoerend musicus. Tevens heeft hij de leiding over enkele bekende koren in de regio.

Johan den Hoedt is verbonden als organist aan de Hervormde gemeente ‘de Wijnstok’ te Dubbeldam. Hij geeft leiding aan een zestal koren. Zijn opleiding heeft hij gevolgd bij de legendarische organist Arie J. Keijzer aan het Rotterdam Conservatorium en koordirectie heeft hij gestudeerd in Utrecht. Op dit moment studeert Johan orgel bij Cor Ardesch. Hij is veelvuldig actief als concertorganist en begeleider van koren en artiesten.

Alisa van Dijk heeft viool, zang en muziekpedagogiek gestuurd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze studeerde cumlaude af aan dit instituut voor haar solistendiploma. Naast uitvoerend musicus is Alisa als docente verbonden aan Leerorkest Drechtsteden en heeft zij een privé lespraktijk in Dordrecht.

De akoestisch mooie ruimte is uitermate geschikt voor instrumentale muziek. U kunt deze middag genieten van solo’s en samenspel van de musici op viool, orgel, piano en zang.

De kerk bevindt zich aan de Vriesestraat 22. U kunt voor een voordelig tarief parkeren in de nabijgelegen parkeergarage aan de Visstraat. Ook is de kerk makkelijk per fiets te bereiken.

De aanvang van het concert is 15:30 uur. De toegang is gratis wel is er een collecte voor de onkosten en de musici.

In verband met de coronacrisis dient u zich aan te melden via Carola den Hoedt 06-48827953 of per email via caroladenhoedt@gmail.com. We mogen 30 gasten ontvangen.

Het concert kan LIVE meegekeken worden via youtube.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Carola Den Hoedt

in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 22

06-48827953

caroladenhoedt@gmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!