dinsdag 1 december 2020

Alles over Dordrecht

Alisa van Dijk met viool

Instrumentaal concert Gerben Mourik en Alisa van Dijk

28 november 2020
Van 15:30 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdagmiddag 28 november 2020 wordt er een instrumentaal concert gehouden in de mooie Trinitatiskapel (Lutherse Kerk). Het concert wordt verzorgd door organist Gerben Mourik en Alisa van Dijk, viool en zang.

De musici verzorgen een aansprekend en afwisselend programma. U hoort werken van Hertel, Reinecke, Gounod en Alisa zint het mooi ‘Pie Jesu’ van Fauré, Tevens gaat Gerben improviseren.

Gerben Mourik is stadsorganist van Oudewater, internationaal concertorganist en heeft een aantal prijzen gewonnen op improvisatieconcoursen. Gerben heeft diverse cd ’s op zijn naam staan. Hij promoot o.a. het werk van de bekende Dordtse organist Arie J. Keijzer.

Alisa van Dijk heeft viool, zang en muziekpedagogiek gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.
Naast uitvoerend musicus is Alisa als docente verbonden aan Leerorkest Drechtsteden en heeft zij een privé lespraktijk in Dordrecht.

De akoestisch mooie ruimte is uitermate geschikt voor instrumentale muziek. U kunt deze middag genieten van solo’s en samenspel van de musici.

De kerk bevindt zich aan de Vriesestraat 22. U kunt voor een voordelig tarief parkeren in de nabijgelegen parkeergarage aan de Visstraat.

Ook is de kerk makkelijk per fiets te bereiken.

De aanvang van het concert is 15:30 uur. De toegang is gratis wel is er een collecte voor de onkosten en de musici.

In verband met de coronacrisis dient u zich aan te melden via Alisa van Dijk per tel: 06-13994897 of per email via alisa.van.dijk@gmail.com.

We mogen hopelijk 30 gasten ontvangen. Mocht het niet mogen van de overheid kan het concert gevolgd worden via het FB account van Alisa.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Alisa van Dijk

in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 22

06-1399489

alisa.van.dijk@gmail.com www.alisavandijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!