vrijdag 23 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Alisa van Dijk met viool

Instrumentaal concert Gerben Mourik en Alisa van Dijk

07 november 2020
Van 15:30 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag wordt er een instrumentaal concert gehouden in de mooie Trinitatiskapel (Lutherse Kerk). Het concert wordt verzorgd door organist Gerben Mourik en Alisa van Dijk (viool en zang). De musici verzorgen een aansprekend en afwisselend programma.

Gerben Mourik is stadsorganist van Oudewater, internationaal concertorganist en heeft diverse prijzen gewonnen op improvisatieconcoursen. Gerben heeft velen cd ’s op zijn naam staan. Hij promoot o.a. het werk van de bekende Dordtse organist Arie J. Keijzer.

Alisa van Dijk heeft viool, zang en muziekpedagogiek gestuurd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze studeerde cumlaude af aan dit instituut voor haar solistendiploma. Naast uitvoerend musicus is Alisa als docente verbonden aan Leerorkest Drechtsteden en heeft zij een privé lespraktijk in Dordrecht.

De akoestisch mooie ruimte is uitermate geschikt voor instrumentale muziek. U kunt deze middag genieten van solo’s en samenspel van de musici.

De kerk bevindt zich aan de Vriesestraat 22. U kunt voor een voordelig tarief parkeren in de nabijgelegen parkeergarage aan de Visstraat. Ook is de kerk makkelijk per fiets te bereiken.

De aanvang van het concert is 15:30 uur. De toegang is gratis wel is er een collecte voor de onkosten en de musici.

In verband met de coronacrisis dient u zich aan te melden via Alisa van Dijk per tel: 06-13994897 of per email. We mogen 30 gasten ontvangen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Alisa van Dijk

in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 22

06-1399489

alisa.van.dijk@gmail.com www.alisavandijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!