woensdag 19 januari 2022

Alles over Dordrecht

Inspiratieavond Eén tegen eenzaamheid

Inspiratieavond Eén tegen eenzaamheid

24 juni 2021
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

Vanavond is er live vanuit Kunstmin een inspiratieavond Eén tegen eenzaamheid. Onder leiding van ambassadeur Marianne van den Anker praten bekende Dordtenaren over wat zij zoal doen om eenzaamheid onder Dordtse burgers tegen te gaan. De avond is onder andere bedoeld om inspiratie op te doen voor de Week tegen Eenzaamheid van 30 september tot en met 7 oktober.  

Voorbeelden van Ames autobedrijf, Balanz Fysiotherapie en Het Magazijn komen voorbij. Thomas vertelt wat Rubii Games privé voor hem heeft betekend. Liesbeth Osse vertelt over haar 'Gouden Dans' voor ouderen en Ifor Schauwen schuift aan en vertelt over ontmoeten en samen dromen realiseren. En er is meer, zoals de spoken word artiest Elten Kiene.

Ben je professioneel of persoonlijk betrokken bij dit thema en wil je een bijdrage leveren om eenzaamheid terug te dringen?

Dan is deze gratis livestream op donderdag 24 juni om 19:30 uur iets voor jou.

Hoe organiseer je ontmoeting en verbinding, hoe verminder je eenzaamheid bij mensen om je heen? Daar draait het dit jaar om tijdens de Week tegen Eenzaamheid. En daar gaat het vanavond ook over.

Klik op deze link voor een directe verbinding naar de livestream. Vooraf aanmelden is niet nodig.


Deze livestream is een samenwerking van Stichting Maatschappelijk Bewust Ondernemen, Gemeente Dordrecht en Kunstmin.

Info

Organisator:

Adres:

Stichting Maatschappelijk Ondernemen Dordrecht

Online

Deel dit bericht met je vrienden!