zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Informatiebijeenkomst Samen Leuk Oud Worden

Informatiebijeenkomst Samen Leuk Oud Worden

15 juli 2021
Van 19:30 uur tot en met 20:30 uur

Initiatiefgroep Samen Leuk Oud Worden heeft de wens om in Dordrecht een kleinschalig woonproject met gemeenschappelijke voorzieningen te realiseren. Voor mensen die hier ook belangstelling voor hebben, wordt op woensdagavond 15 juli 2021 van 19.30-20.30 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd.

“Als je ouder wordt, is de manier waarop je woont, heel belangrijk. Je kunt natuurlijk kiezen om in je huidige woning te blijven. Maar er zijn ook vele andere mogelijkheden. Het is een leuke uitdaging om hier -tijdig!- over na te denken,”
vinden de initiatiefnemers.

Zij zoeken nu mensen die geïnteresseerd zijn in het idee van gezamenlijk wonen en die zich kunnen vinden in het globale plan dat er al ligt. Dat plan gaat uit van een zelfstandige (koop)woning voor elk huishouden en daarnaast ook een gezellige ontmoetingsruimte en een fijne gezamenlijke tuin. Men wil wonen met mensen die omzien naar elkaar, met behoud van privacy en zelfstandigheid. Belangrijk is dat men zich aangesproken voelt door de ideeën die horen bij deze woonvorm.

Het initiatief Samen Leuk Oud Worden (afgekort: SLOW) staat nog in de kinderschoenen. Meestal gaan dit soort projecten niet snel en het kan dus een tijdje duren voordat er concrete resultaten zijn. De initiatiefnemers hopen echter wel dat dit binnen vijf jaar lukt. De eerste stap is het bijeenbrengen van een groep enthousiaste mensen die er samen de schouders onder willen gaan zetten.

Wie belangstelling heeft en meer informatie wil, wordt verzocht een mail te sturen naar mail@litaharpe.nl

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Initiatiefgroep Samen Leuk Oud Worden (SLOW)

Locatie hoort u bij aanmelden

mail@litaharpe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!