maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Gratis training Schoonrijden

Gratis training Schoonrijden

08 december 2021
Van 20:00 uur tot en met 21:00 uur

Natuurijs. Nostalgie. Tijd om de licht gebogen brede ijzers onder te binden om alleen of met een partner het ijs op te gaan voor een stukje heerlijk zwieren. Afwisselend rijden op de buitenkant en op de binnenkant van de schaats, soms met een stok, soms hand in hand. Heerlijk ontspannen schoonrijden, een lust voor het oog! Maar omdat natuurijs niet altijd voorhanden is, traint de Dordtse groep, met leden uit de wijde omgeving, wekelijks op woensdagavond van 20:00 tot 21:00 op het ijs van de Sportboulevard in Dordrecht. Tijdens de trainingen wordt gewerkt aan techniek en balans. In een enthousiaste groep wordt u de kunst van het schoonrijden bijgebracht.

De slogan is: “Schoonrijden houdt je jong, je kunt het blijven doen!” Het oudste nog schaatsende lid is tot haar 94ste actief gebleven. Kom het een keer proberen. Op woensdagavond 8 december organiseren we een clinic. Er zijn voldoende schaatsen en schoenen aanwezig, zodat iedereen het op schoonrijdschaatsen kan proberen.

Iedereen is vanaf 19:15 welkom op de Sportboulevard, eerst schaatsen uitzoeken. Vanaf 20:00 uur kan iedereen het ijs op. Na eerst even warm gereden te hebben wordt er een training gegeven.

Deze Clinic is gratis. Aanmelden kan via g.ientje@xs4all.nl of dordrecht@schoonrijden.nu. Graag uw schoenmaat vermelden.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Landelijke Vereniging van Schoonrijders

Fanny Blankers-Koenweg 10

dordrecht@schoonrijden.nu www.schoonrijden.nu
Deel dit bericht met je vrienden!