Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Geloofsverdieping - De kerkmuziek uit Rusland en Oekraïne

Geloofsverdieping - De kerkmuziek uit Rusland en Oekraïne

28 september 2021
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De eerste avond geloofsverdieping van dit nieuwe seizoen vindt plaats op dinsdag 28 september om 20.00 uur. Gastspreker is emeritus-predikant Theo Hop. Hij neemt ons mee op een verkenning langs: De kerkmuziek uit Rusland en Oekraïne.

Deze kerkmuziek, met zijn kenmerkte Slavische zang, wordt door liefhebbers wel eens ‘muziek uit de hemel’ genoemd. Theo Hop is een liefhebber en staat te boek als groot kenner van de kerkmuziek en liturgie van de Oosters-orthodoxe kerken. Hij verzorgt vele lezingen hierover, waarbij zal hij ook mooie voorbeelden laat horen. Dat zal hij ook op deze avond doen. U wordt dus meegenomen op een muzikale reis door deze prachtige traditie en kerkzang. Geen mooiere manier om de geloofsverdiepingen weer te starten!

U bent van harte uitgenodigd voor deze avond. Iedere geïnteresseerde is welkom. Op deze avond houden we de anderhalve meter in acht. We komen samen in de kerkzaal van de Verrezen Christus-kerk. Op basis van de anderhalve meter is in deze kerk ruimte voor maximaal 70 personen. De ervaring leert dat dit ruim voldoende is, dus meldt u gerust aan.

Gelieve uw komst te melden bij ons parochiesecretariaat via de e-mail: secretariaat@katholiekdrechtsteden.nl of per  tel. 078-6136390 (geopend maandag, dinsdag en donderdag van 9.00-12.30 uur).

Na afloop van de avond vragen wij een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Katholiek Drechtsteden

in de Verrezen Christus-kerk, Nolensweg 10

secretariaat@katholiekdrechtsteden.nl www.katholiekdrechtsteden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!