vrijdag 30 juli 2021

Alles over Dordrecht

Fotoworkshop

Fotoworkshop

24 juli 2021
Van zaterdag 24 juli 2021 tot en met zaterdag 24 juli 2021
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

De Dordtse Amateur Fotografen (DAF) verzorgt ter gelegenheid van Dordrecht 800 jaar een 6 tal achtereenvolgende workshops op de zaterdagochtend van 10.00 uur – 12.00 uur, beginnend zaterdag 24 juli en eindigend zaterdag 28 augustus. De workshops vinden plaats in het Park Merwestein en sluiten aan bij het thema van de fotowedstrijd ‘Stad in beeld, beeld in park’, die in augustus start.

Basis beginselen worden getraind; vooral ontdekkend kijken en hoe een camera/telefoon te gebruiken. Vooral deelnemers aan deze fotowedstrijd zouden profijt kunnen hebben van de workshops.

Ervaren DAF-fotografen begeleiden deelnemers aan de workshop om meer vaardigheid te ontwikkelen bij onder meer het vastleggen van het thema van de fotowedstrijd, waarbij een (deel van een) beeld in het park tegelijk met een (deel van een) boom in één foto moeten worden samengebracht.

Deelnemers aan deze gratis workshops kunnen zich opgeven bij info@daf-fotografie.nl met vermelding van naam, email-adres, gebruik van camera/telefoon en de keuze voor één van de 6 zaterdagochtenden.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

De Dordtse Amateur Fotografen (DAF)

Park Merwestein

info@daf-fotografie.nl daf-fotografie.nl
Deel dit bericht met je vrienden!