Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Expositie 'It’s all Nature' in WG Galerie

Expositie 'It’s all Nature' in WG Galerie

04 september 2021
Van zaterdag 04 september 2021 tot en met zondag 31 oktober 2021
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

Suus Suiker exposeert met haar adem­bene­men­de solo expositie “It’s all Nature” in WG Galerie. Laat u zich betoveren door deze oase van krachtige kleur composities van moeder natuur.

U wordt uitgenodigd voor de Meet and Greet op zaterdag 4 september van 12:00 tot 17:00 uur in WG Galerie. Suus zal van 13:00 tot 16:00 uur persoon­lijk aan­wezig zijn. In verband met de corona maat­regelen kunt u uw persoon­lijke “date” met Suus Suiker reserveren.

De expositie is ieder weekend en op afspraak te bewonderen tot 31 oktober. U bent van harte welkom!

Suus Suiker
ENCAUSTIC ART

Suus Suiker laat zich inspireren door mens en natuur. Daarbij is zij op zoek naar de vormen die uitdrukking kunnen geven aan wat zij als de meest natuurlijke vormen ervaart. Het is alsof zij de verborgen schoonheid van mens en natuur wil ontsluiten, deuren daarvoor wil openen, of dat ze de tand des tijds als een bedreiging voor de natuur ziet. Zo ontstaan composities die niet alleen een bijzondere sfeer ademen, maar ook volstrekt uniek zijn.

Suus Suiker studeerde aan de Koninklijke Academie in Den Haag.

Het unieke mixed media werk van Suus Suiker in de ‘Symbiose’ serie, is afgewerkt met (bijen)was. Bijenwas is in tegenstelling tot vele andere mediums en vernissen een duurzaam natuurproduct. De was is samen met een verharder (damarhars) gesmolten tot een homogene massa en voorzien van pigmenten. De was wordt in een aantal lagen op een niet flexibele ondergrond van Dibond en papier opgebracht en tussendoor met elkaar versmolten. Hierdoor krijgt het werk een sterke dieptewerking. Het uiteindelijk opwrijven van de was zorgt voor nóg intensere kleuren. Vanwege het gebruik van zeer hoogwaardige pigmenten in combinatie met de beschermende waslaag, blijft het werk levenslang kleurecht.

WG galerie is open ieder weekend van 12.00-17.00 uur en op afspraak. 
Voor meer info wilmageerts@live.com en www.wg-gallery.com

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

WG Galerie

Aardappelmarkt 15

wilmageerts@live.com www.wg-gallery.com
Deel dit bericht met je vrienden!