vrijdag 21 januari 2022

Alles over Dordrecht

Expositie 'Colours' in WG Galerie

Expositie 'Colours' in WG Galerie

03 juli 2021
Van zaterdag 03 juli 2021 tot en met zondag 29 augustus 2021
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

De Friese kunstenares Dinie Boogaart exposeert met haar prachtige solo expositie “Colours” van 3 juli t/m 29 augustus in WG Galerie te Dordrecht.

U krijgt de unieke kans om deze indrukwekkende kunstenares persoonlijk te ontmoeten, tijdens de Meet and Greet op zondag 4 juli tussen 12.00‑17.00 uur. Graag een berichtje als u wilt komen. U bent van harte welkom! 

Dinie Boogaart
De thema's zijn klassiek: het portret, het naakt, het landschap en het stilleven. 

De schilderijen van Dinie Boogaart hebben ruimte nodig en het zijn niet alleen de formaten die daarbij een rol spelen. Het zijn vooral de prachtige, warme, contrastrijke en sprankelende kleuren en heldere lichtpartijen die haar krachtig aangezette figuren zo naar voren laten komen, waardoor zij bezit nemen van de omgeving. Deze gloedvolle kleuren worden bereikt door steeds glacerende lagen over elkaar aan te brengen. Zij maakt veel gebruik van complementaire kleurcontrasten.

Kleur, licht en clair-obscur zijn de belangrijkste beeldbepalende elementen. Een schilderij van Boogaart ontstaat vanuit een zeer directe betrokkenheid met het onderwerp. 

WG galerie is open ieder weekend van 12.00-17.00 uur en op afspraak. 
Voor meer info wilmageerts@live.com en www.wg-gallery.com

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

WG Galerie

Aardappelmarkt 15

wilmageerts@live.com www.wg-gallery.com
Deel dit bericht met je vrienden!