maandag 10 augustus 2020

Alles over Dordrecht

Dordste Kay Slice live in Popcentrale

01 augustus 2020
Van 21:00 uur tot en met 01:00 uur

Zaterdag 1 augustus is er weer live muziek in de Popcentrale. De Dordtse hiphop koning Kay Slice komt de Ghana soul brengen naar het energiehuis.

Kay zou éigenlijk op ons Popcentrale Podium op Big Rivers spelen, maar nu dat niet doorgaat kunnen we alsnog genieten van zijn show. In intieme setting, maar niet minder groovend!

Kay Slice
‘Grooves from a hiphopkid with a Ghana soul’. Hij liet De Wereld Draait Door swingen, liet Mathijs van Nieuwkerk fluiten, opende het jaar van Rembrandt met zijn scherpe woorden, trad met Brandwerk op voor de Koning terwijl heel Nederland toekeek en stond in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Kay Slice fileert, snijdt en raakt en is op een muzikale missie. Hoe dat klinkt? Als een mix van hiphop, soul en afrobeat: meditaties op zelfliefde, identiteit en alles wat je tegenkomt in de zoektocht naar jezelf.

Aangepast evenement
Als één van de eerste podia bieden wij weer livemuziek aan! Hoe doen we dat? In tijdvakken met een maximale capaciteit van 16 bezoekers per tijdvak. Tickets zijn altijd €5 ,-

Benieuwd? Check de beschikbare tickets van het andere tijdvak via: https://www.popcentrale.nl/productie/kay-slice-live/

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Popcentrale

Noordendijk 148

088-888 5350

info@popcentrale.nl www.popcentrale.nl
Deel dit bericht met je vrienden!