dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Dordrecht-Bamenda  'History will teach us'
Afbeelding: Stedenband Dordrecht-Bamenda

Dordrecht-Bamenda 'History will teach us'

27 augustus 2021
Van vrijdag 27 augustus 2021 tot en met vrijdag 27 augustus 2021
Van 16:00 uur tot en met 18:00 uur

Vandaag organiseren de Stichting Dordrecht-Bamenda en de Bibliotheek Aan Zet samen het online eventHistory will teach us’.

Tussen 16:00 en 18:00 uur wordt tijdens een afwisselend en interactief programma met interviews, video’s en entertainment de geschiedenis van de steden Dordrecht en Bamenda en van 25 jaar vriendschap tussen deze twee steden onder de loep genomen.

Experts van het Dordts Historisch Genootschap en de Universiteit Leiden praten ons bij over de geschiedenis van de steden, terwijl kunstenaars uit Dordrecht en studenten journalistiek uit Bamenda die geschiedenis juist bevragen. Singer-songwriter Arjan Loeve, Rapper Far-I en stadsdichter Juno Rissema laten zich door het thema inspireren.

We sluiten de dag af met een heuse, door studenten Leisure & Travel van het DaVinci College ontwikkelde pubquiz! En daar kan je nog een heuse prijs mee winnen ook! Meld je alvast aan via: nienke.blauw@gmail.com

Wie tijdens de pubquiz wil genieten van een borrelpakket à € 7,50 van Den Witten Haen/ Café Americain, kan het pakket tot uiterlijk vrijdag 20 augustus hier bestellen! 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stedenband Dordrecht-Bamenda / bibliotheek AanZet

Online

www.dordrecht-bamenda.nl
Deel dit bericht met je vrienden!