woensdag 19 januari 2022

Alles over Dordrecht

Dordrecht-Bamenda Anniversary Celebration
Afbeelding: Stedenband Dordrecht-Bamenda

Dordrecht-Bamenda Anniversary Celebration

22 juli 2021
Van 14:00 uur tot en met 15:00 uur

Op donderdag 22 juli is het zover! Dan staat Stedenband Dordrecht-Bamenda tussen 14:00 en 15:00 uur op het ‘Dordtse Feesten’ podium aan de Energiekade! Met een spetterend, kort maar krachtig en bovenal feestelijk programma vieren we het 25-jarige jubileum van de vriendschap met onze Kameroense zusterstad! 

Hoofdonderdeel van het programma is een prachtig, op Kameroen geïnspireerd dans- en zangoptreden, uitgevoerd door de leerlingen van dansschool Joy2Dance en zangopleiding Vocal Harmony Academy! Aanvullende optredens en een veiling van enkele werken van de Kameroense kunstschilder Angu Walters uit Bamenda completeren het programma.

Met het programma laat de stedenband enerzijds zien hoe prachtig de Kameroense kunst en cultuur is. Anderzijds geeft het ook aandacht aan de actualiteit. De opbrengst van de geveilde schilderijen gaat namelijk naar de inwoners van onze zusterstad, die door de pandemie en de al vier jaar voortslepende burgeroorlog zwaar getroffen zijn. Door de ingestortte economie is voedsel schaars en zijn voedselprijzen hoog. En door het dagelijks geweld voelt niemand zich veilig. Intern ontheemden – veelal vrouwen en kinderen – hebben het het moeilijkst. Zij – en onze partnerorganisaties die hen proberen te helpen – hebben onze steun hard nodig. En die willen we dan ook geven. Want vrienden in nood, die help je!

De ‘kaartverkoop’ (toegang is gratis, maar vooraf reserveren verplicht) voor de Dordrecht-Bamenda Anniversary Celebration start op 20 juni aanstaande en loopt door tot en met 20 juli. Op de tickets zijn de volgende Algemene Ticket voorwaarden van toepassing.

Info

Organisator:

Website:

Stedenband Dordrecht-Bamenda

www.dordrecht-bamenda.nl
Deel dit bericht met je vrienden!