woensdag 28 juli 2021

Alles over Dordrecht

DJS streamt DOOR

DJS streamt DOOR

05 december 2020
Van zaterdag 05 december 2020 tot en met zaterdag 05 december 2020
Van 21:00 uur tot en met 21:45 uur

Dit najaar toch drie concerten Muziekpodium DJS online
Muziekpodium DJS in Dordrecht gaat drie afgelaste inDOOR najaarsconcerten live streamen op internet. Kaartjes kopen is niet nodig, iedereen kan kijken, mondkapjes zijn niet verplicht en dansen kan volop – in de eigen huiskamer.

Het podium aan het Grotekerksplein bleek te klein om er in coronatijd als vanouds optredens te houden. Culturele broedplaats DOOR in het voormalige belastingkantoor aan de Spuiboulevard 220 was zo gastvrij om de zaal aldaar beschikbaar te stellen voor een alternatief DJS inDOOR-programma met zes blues-, jazz- en world-optredens. Maar... na één succesvol concert werden de maatregelen tot twee keer toe aangescherpt en viel ook dat plan in duigen.

Drie optredens gaan de komende tijd tóch door, maar dan online en onder de naam DJS streamt DOOR.

  • Zaterdag 28 november vertolkt het toptrio Dijsseldonk, Spanjers en Planteijdt stemmige americana in de sfeer van The Band en Dr. John.
     
  • Zaterdag 5 december verjaagt Sin Pausa de kou met latin jazz en musica Cubana.
     
  • Op zaterdag 19 december tenslotte helpen de onvermoeibare Montis, Goudsmit & Directie het thuispubliek de crisis door met hun funky souljazz.

De DJS streamt DOOR concerten zijn noodgedwongen iets anders van opzet dan 'vroeger'. De streams starten om klokslag 21:00 uur en zullen zo’n 45 minuten duren. Kijken en luisteren kan via ‘live’streams. Op www.muziekpodiumdjs.nl vindt u (te zijner tijd) links naar de betreffende streams.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Muziekpodium DJS

Online

www.muziekpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!