woensdag 19 januari 2022

Alles over Dordrecht

DichtbeiDOOR: We gaan weer DOOR

DichtbeiDOOR: We gaan weer DOOR

25 juli 2021
Van 15:00 uur tot en met 17:00 uur

Het Dordtse collectief Dichtbeideklank staat al een tijdje te popelen om verder te gaan met het maandelijkse DichtbeiDOOR. Op zondagmiddag 25 juli mogen ze eindelijk weer het podium op bij DOOR met hun altijd verrassende optreden vol poëzie en muziek.

Met dichters Peter M. van der Linden, Merel Meijers, Jaime Quant, Bob Rekelhof, Wessel Klootwijk en Kees-Jan Visser gaat het alle kanten op. Van vormvast naar vrij, van romantisch naar rauw, van concreet naar cryptisch. Ieder in hun eigen stijl en taal. Maar ook steeds de wisselwerking zoekend en het toeval toelatend.

Vaste gitarist Arjan Loeve zorgt voor de verrijkende akkoorden. Deze zondag wordt hij muzikaal versterkt door Daan Bruijninckx (percussie), Merijn Loeve (elektrische gitaar) en Terrance Kappar (bas).

Dichtbeideklank biedt ook iedere editie van DichtbeiDOOR - vanaf nu dus weer iedere laatste zondag van de maand (!) - graag het open podium aan wie iets poëtisch van zich wil laten horen. Voel je vrij en meld je hiervoor ter plekke even aan bij één van de Dichtbeideklankers!

Locatie: Spuiboulevard 220 in Dordrecht.
Entree: vrij. Reserveren verplicht via eventbriteWaar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

DOOR

Spuiboulevard 220

www.facebook.com/doordordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!