vrijdag 30 oktober 2020

Alles over Dordrecht

De Herfstvakantie Waterchallenge

19 oktober 2020
Van maandag 19 oktober 2020 tot en met zondag 25 oktober 2020
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Dit najaar kun je in de Drechtsteden deelnemen aan een aangepaste variant van de Week van Ons Water. Normaal gesproken kun je deelnemen aan allerlei leuke en leerzame wateractiviteiten. Omdat dit door corona nu niet mogelijk is, hebben we iets anders bedacht: de Herfstvakantie Waterchallenge! Neem ook een duik in de wereld van water en doe mee!

De herfstvakantie staat voor de deur en de landelijke Week van Ons Water is in volle gang. Omdat de kans groot is dat je, zowel je vakantie als de Week van Ons Water rondom je huis gaat vieren, nodigen wij je uit voor de "Herfstvakantie Waterchallenge".

Elke dag een nieuwe challenge
Neem een duik in de Wereld van Ons Water en doe vanaf 19 oktober elke dag mee aan een leuke en uitdagende wateropdracht. Iedere ochtend om 10.00 uur vind je een nieuwe challenge op de Facebookpagina van Weizigt. We zijn natuurlijk reuze benieuwd wat jullie allemaal ontdekken en leren tijdens deze waterweek. Breng daarom jouw wateravontuur in beeld en stuur je foto in voor de fotowedstrijd. Lees op de website meer over de waterchallenges.
 


Fotowedstrijd
Water is overal maar tegelijkertijd enorm bijzonder. Water verdient het dan ook om zo mooi mogelijk vastgelegd te worden. We nodigen je daarom tijdens de Week van Ons Water uit om een waterfoto te maken die past bij een van de volgende thema's:

  • Water Dichtbij
  • Water en Natuur
  • Water Art of
  • Klimaatadaptatie.

Uiteraard wordt de mooiste foto beloond met een prijs. Er wordt een 1e, 2e en 3e plek vergeven in verschillende leeftijdscategorieën. Iedereen, jong én oud, kan dus meedoen!  Meer informatie over de fotowedstrijd staat op de website

 

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Weizigt

Thuis (editie)

www.weizigt.nl/weekvanonswater
Deel dit bericht met je vrienden!