Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Creatief Leven: begeleiding bij eenzaamheid

Creatief Leven: begeleiding bij eenzaamheid

08 september 2021
Van woensdag 08 september 2021 tot en met vrijdag 29 oktober 2021


Voelt u zich vaak alleen?
Of zou u meer contacten willen?

Dan is de cursus ‘Creatief Leven’ iets voor u! U ontvangt individuele begeleiding en gaat aan de slag in een kleine groep.

De cursus is een initiatief van Buurtwerk Dordrecht, waarbij de methode Creatief Leven centraal staat. Tijdens acht bijeenkomsten maakt u een positieve omslag in uw leven door op zoek te gaan naar uw eigen waarden, interesses en vaardigheden. Met eenvoudige opdrachten leert u uw gevoelens van eenzaamheid zelf aan te pakken.

Er wordt gewerkt met het werkboek Creatief Leven. De opdrachten voert u zowel tijdens de bijeenkomsten als thuis uit. Hierbij krijgt u begeleiding van een specialist eenzaamheid.

De bijeenkomsten vinden om de week plaats. Deelname is kosteloos. De cursus is inclusief werkboek, alle materialen, koffie en thee.

Meedoen of meer informatie?
Bij genoeg belangstelling gaat Creatief Leven dit najaar weer van start. Bij interesse, neem dan contact op met Viveca Chatlein, specialist eenzaamheid, via tel. 06-52 86 85 83 of email: viveca.chatlein@desocialebasis.nl.

(De locatie en data + tijd volgen later. Naar gelang interesse en aanmeldingen wordt er onderling met de deelnemers een startdata en locatie  gepland.)

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Buurtwerk Dordrecht / Viveca Chatlein

hoort u na aanmelden

06-52 86 85 83

viveca.chatlein@desocialebasis.nl
Deel dit bericht met je vrienden!