dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Concert Sannie de Jongh en Alisa van Dijk (UITGESTELD)
Sannie de Jongh en Alisa van Dijk treden voor u op

Concert Sannie de Jongh en Alisa van Dijk (UITGESTELD)

25 september 2021
Van 16:00 uur tot en met 00:00 uur

Wegens omstandigheden, wordt dit concert verplaatst naar een andere datum.

Vandaag is er een concert van Sannie de Jongh (fluit) en Alisa van Dijk (viool en zang) in de Trinitatiskapel.

Sannie de Jongh is een gepassioneerde fluitiste en traversospeler. Op jonge leeftijd won zij prijzen bij het nationaal fluitconcours en soleerde zij met het andante en het fluit/harp concert van w.a. Mozart. Zij maakt met veel passie kamermuziek in diverse ensembles op zowel fluit als traverso en remplaceert bij vooraanstaande barokorkesten. Sannie studeerde fluit aan het Conservatorium van Amsterdam bij Marieke Schneemann en traverso bij Marten Root en Raymond Honing. Momenteel wordt zij gecoacht door Wilbert Hazelzet. Sannie ontving masterclasses van Ton Koopman, Frans van Ruth, Mila Baslawskaja en Hans Roelofsen. Naast haar uitvoerende werkzaamheden geeft sannie les in haar eigen lespraktijk in Alphen aan den Rijn.

Alisa van Dijk begon haar vioolstudie in Apeldoorn toen ze 7 jaar was. Een paar jaar later verhuisde ze met haar familie naar Canada waar ze in 2006 haar Bachelor of Music afrondde aan UBC in Vancouver. Ze studeerde daar onder andere bij Paul Kling. Ze nam ook deel aan een aantal gerenommeerde masterclasses, zoals het Banff International Festival en het Mozarteum in Salzburg. Alisa heeft veel ervaring opgedaan als uitvoerend musicus in solo- en kamermuziekrecitals en in orkestverband, zowel in Canada als in Nederland. In 2014 behaalde ze haar uitvoerend musicus diploma aan het Prins Claus Conservatorium. De laatste jaren treedt ze ook op als sopraan en zingt ze graag Lieder en opera. Behalve uitvoerend musicus is Alisa ook viooldocent met een bloeiende lespraktijk. Alisa heeft sinds 2015 een eigen succesvolle concertserie in de Trinitatiskapel in Dordrecht. Tevens heeft ze een aantal duo’s en speelt ze in het recent opgerichte Divertimento Trio.

Sannie en Alisa presenteren een programma van muziek voor fluit en viool en zang en fluit. Zo kunt u genieten van vrolijke barok werken zoals een Kanonische sonate van Telemann en een fluit en viool duet van Hoffmeister. Ook voeren zij modernere werken uit van o.a. André Caplet. Het wordt wederom een gevarieerd programma in de sfeervolle Trinitatiskapel in Dordrecht.

We hopen u te zien op zaterdag 25 september 2021.
Toegang €10 p.p. Het concert begint om 16:00 uur. Bezoekers kunnen zich opgeven via email of tel. 06-13994897.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Alisa van Dijk

Trinitatuskapel, Vriesestraat 22

06-13994897

alisa.van.dijk@gmail.com www.alisavandijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!