woensdag 19 januari 2022

Alles over Dordrecht

Concert Duo Virtuoso in Trinitatiskapel

Concert Duo Virtuoso in Trinitatiskapel

26 juni 2021
Van 15:00 uur tot en met 16:00 uur

Op zaterdagmiddag 26 juni 2021 speelt het smaakmakende Duo Virtuoso in de concertserie van de Trinitatiskapel. Het duo bestaat uit pianist Mark Brandwijk en Reinier Korver die het kerkorgel zal bespelen. De muzikanten hebben beloofd om een afwisselend klassiek programma te verzorgen.

Hernieuwde ontmoetingen
Het concert is absoluut bijzonder. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer en de schitterende combinatie piano en orgel, maar vooral ook door het fraaie programma en de hernieuwde gezellige ontmoeting met andere muziekliefhebbers. We hebben immers allemaal live concerten gemist.

Parkeren in garage aan de Visstraat
De aanvang is 15:30 uur. De deur is open om 15:00 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte na afloop van het concert voor de onkosten. Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat, slechts 100 meter van de kerk. Het adres van de kerk is Vriesestraat 22 te Dordrecht.

Voor meer info: www.duovirtuoso.nl. Er zijn 50 muziekliefhebbers welkom! U kunt zich met dit emailadres kapelconcerten@gmail.com opgeven.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!