zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Concert: D-Drechtplanet

Concert: D-Drechtplanet

17 juli 2021
Van 21:00 uur tot en met 00:00 uur

D-Drechtplanet is ontstaan uit een vriendengroep die erachter kwam dat ze meer met muziek wilden dan er alleen maar naar luisteren. Dit begon toen ze tijdens het chillen een beat aan het luisteren waren van één van de producers en er uit het niets een freestyle ontstond.

Vanaf dat moment is D-Drechtplanet rustig aan gegroeid tot wat er vandaag staat. Het woord Drecht staat voor waar ze vandaan komen en planet staat voor de eigen wereld die ontstaat tijdens het maken en luisteren van de muziek.

D-Drechtplanet staat voor vriendschap, vrijheid en een eigen plek. Iedereen is welkom en vrij om te doen wat hij/zij wilt. D-Drechtplanet is al redelijk bekend in de Drechtsteden. Hier hebben ze namelijk shows gehouden als Wave waarmee ze in het voorprogramma stonden van Ares en Skeer&Boos. Verder hebben ze een eigen feest georganiseerd genaamd Drechtfest in de popcentrale. D-Drechtplanet heeft ook de Grote Prijs van Dordrecht gewonnen.

Open: 20:00 | Aanvang: 21:00 | Reserveren verplicht via eventbriteWaar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

DOOR

Spuiboulevard 220

www.facebook.com/doordordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!