woensdag 30 september 2020

Alles over Dordrecht

Calisthenics Team Dordrecht

Calisthenics Moves Dordrecht

19 september 2020
Van 10:00 uur tot en met 11:00 uur

Op 19 september vindt Calisthenics Moves Dordrecht plaats
Een sportevent waarmee we alle mensen in Dordrecht in beweging gaan brengen met de sport calisthenics. Initiatiefnemer Jason Bonam en zijn calisthenics team hebben i.s.m. de gemeente Dordrecht en RTV Dordrecht de handen ineen geslagen om een gezamenlijk beweegmoment te creëren voor alle inwoners, bezoekers, bedrijven, organisatie etc. in Dordrecht.

Op 19 september wordt het beweegmoment d.m.v. een programma uitgezonden door RTV Dordrecht om 10:00 uur. De challenge is dat iedereen hieraan meedoet.

Wat kunnen deelnemers van Calisthenics Moves Dordrecht verwachten?
Men kan meedoen met een leuke en toegankelijke workout vanuit je woonkamer, je werkplek of elders waar je het programma van RTV Dordrecht kan volgen.  De workout wordt verzorgd door Jason en de overige  calisthenics teamleden. Tijdens het programma zijn er ook informatieve blokjes waar Marco Stam, de wethouder van sport langs komt. Tevens zal Chantal Buster - de Jong van R-newt vertellen over de uitbreiding van calisthenics faciliteiten in Dordrecht en dan met name over haar calisthenics project in de wijk Staart. 

Jason en de overige teamleden roepen iedereen op om in beweging te komen met calisthenics. Zeker in deze tijden van corona waarin veel mensen minder zijn gaan sporten. Laten we met z'n allen Dordt in beweging brengen. Trek je sportieve kloffie aan en kijk op 19 september om 10:00 uur naar RTV Dordrecht.


Via een enquête op de Facebookpagina "Calisthenics Project" kan er vanaf 19 september gestemd worden voor meer calisthenicsparken in Dordrecht. 

Calisthenics Moves Dordrecht wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Dordrecht, Wijkwensen, RTV Dordrecht, Spui93, Dordt Sport, Calisthenics Project en Jason Calisthenics. 

Meer info over Calisthenics Moves Dordrecht vind je op de Facebookpagina van "Calisthenics Project". Men kan ook mailen met calisthenicsprojectnl@gmail.com.
 Het idee rondom het sportevent is ontstaan doordat Jason Bonam de wijkmanagers van Wielwijk, Crabbehof, Stadspolders en Staart benaderde over uitbreiding van calisthenicsparken in Dordrecht. Van de wijkmanagers kreeg Jason mee dat er voldoende animo voor de sport moet zijn en uiteraard budget. Om de animo m.b.t. het beoefenen van calisthenics te toetsen is er Dordt breed een beweegmoment gecreëerd die vanuit de gemeente Dordrecht en "Wijkwensen" ondersteund wordt met budget. Calisthenics Moves Dordrecht valt samen met de Nationale Sportweek. Een week waarin mensen gemotiveerd worden meer te bewegen middels sporten.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Jason Bonam

Waar je op dat moment bent

calisthenicsprojectnl@gmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!