woensdag 19 januari 2022

Alles over Dordrecht

Brei- en Haakcafé in Inloophuis Helianthus

Brei- en Haakcafé in Inloophuis Helianthus

24 juni 2021
Van 10:30 uur tot en met 12:30 uur

Neem je brei- of haakwerk mee, bekijk patronen, help elkaar met problemen en wissel tips uit. Iedereen die het leuk vindt met gelijkgestemden en onder begeleiding van een deskundige een ochtend ideeën uit te wisselen en creatief bezig te zijn wordt van harte uitgenodigd. Voor deze activiteit hoeft u zich niet op te geven. Programmabegeleider: Ger ’t Jong. Kosten: € 2,00.

Voor informatie, zie www.inloophuishelianthus/activiteiten-overzicht.

Inloophuis Helianthus is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, en is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, Alblasserwaard en Hoekse Waard
 


Na maanden wachten, luisteren naar persconferenties, overleggen met bestuur en vrijwilligers is inloophuis Helianthus weer open!

Het volgen van de RIVM richtlijnen is een verplichting dus: handen desinfecteren, 1,5 m afstand houden, mondkapje voor bij het heen en weer lopen in het inloophuis en thuis blijven bij klachten. Bij het niet opvolgen van deze aanwijzingen hebben wij het recht de desbetreffende persoon te vragen ons pand te verlaten.

Wij starten met activiteiten, maar anders dan voorheen in verschillende ruimte’s. Zo spreiden wij de groepen en komen er minder mensen met elkaar in contact.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!