woensdag 19 januari 2022

Alles over Dordrecht

Bachfestival Dordrecht

Bachfestival Dordrecht

25 juni 2021
Van vrijdag 25 juni 2021 tot en met zondag 27 juni 2021


Bachfestival Dordrecht gaat live door in de openlucht
Grote namen en lokale musici op buitenpodium Energieplein

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 juni zal op het buitenpodium op het Energieplein en in de Grote Kerk in Dordrecht de ‘tusseneditie’ van het Bachfestival Dordrecht plaatsvinden.

Op het programma staan drie wereldpremières van zowel Vlaamse componist Jef Neve, als altviolist Oene van Geel en componist Anthony Fiumara.

Grote namen zoals: zangeres Claron McFadden, B’Rock Orchestra uit België en fluitist Erik Bosgraaf, stadsorganist Cor Ardesch en meer dan 30 lokale amateurstrijkers staan op het podium.

Een programma voor liefhebbers van J.S. Bach én hedendaagse muziek. En dit jaar wordt er zelfs een uitstapje naar elektronische muziek gemaakt. Het openingsconcert zal plaatsvinden in aanwezigheid van Minister Van Engelshoven.

Meer informatie en kaartjes via www.bachfestivaldordrecht.nlVoor alsnog geldt het volgende voor ons festival:
Als je op 25 of 26 juni (dus niet op 27 juni in de Grote Kerk) wilt komen, dan ben je verplicht vooraf een speciale coronatest te doen. We zeggen ‘speciale’ omdat je ze alleen kunt halen op specifieke locaties. Deze zijn jammer genoeg niet in Dordrecht, maar wel in Ridderkerk bijvoorbeeld. Je kunt een complete lijst van testlocaties vinden op www.testenvoortoegang.org/

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bachfestival Dordrecht

buitenpodium Energieplein / Grote Kerk Dordrecht

www.bachfestivaldordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!