dinsdag 1 december 2020

Alles over Dordrecht

Geloofsverdieping - Geloof en religie in de media

24 november 2020
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

U wordt uitgenodigd voor deze avond geloofsverdieping in de Verrezen Christus-kerk. Gastspreker is Laetitia van der Lans. Zij komt met ons spreken over: Geloof en religie in de media.

Religieuze leiders en denkers worden nauwelijks nog gevraagd voor een talkshow, een debat of dialoog over een actueel onderwerp. Religie, in bijzonder de christelijke, heeft in de media geen groot aandeel in het publieke debat. En dat terwijl het christendom Europa in de loop der eeuwen heeft gevormd en het morele fundament heeft gelegd waarop nog steeds wordt teruggegrepen, ook door de seculiere media. Wat is de huidige plek van religie en levensbeschouwing in de media? 

Laetitia van der Lans is media-ondernemer en voormalig hoofd levensbeschouwing van KRO-NCRV. Zij is praktiserend katholiek en kent de media-wereld van binnen en van buiten. 

Slechts beperkt aantal deelnemers mogelijk
Onder de huidige corona-regels kunnen wij maximaal 30 personen ontvangen. In de kerk is voldoende ruimte om afstand te houden. Gelieve uw komst te melden bij het parochiesecretariaat via de e-mail: secretariaat@katholiekdrechtsteden.nl of per de telefoon: 078-6136390 (ma t/m vr 9.00-12.30 uur). 

Na afloop van de avond vragen wij een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten. 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Katholiek Drechtsteden

in de Verrezen Christus-kerk, Nolensweg 10

secretariaat@katholiekdrechtsteden.nl www.katholiekdrechtsteden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!