maandag 25 januari 2021

Alles over Dordrecht

Foto: Ars Musica

Ars Musica Nieuwjaarsconcert (Livestream vanuit Dordrecht)

23 januari 2021
Van 21:00 uur tot en met 22:00 uur

Het Nieuwjaarsconcert in Dordrecht is inmiddels een traditie en zal dit jaar als livestream concert vanuit de Wilhelminakerk in Dordrecht worden gepresenteerd. Het wordt een muzikale verbinding; letterlijk een onlineverbinding tussen publiek, het Ars Musica Orkest en een vocaal kwartet.

Het concert is een bruisende muziekervaring, om mee vooruit te kijken in dit nieuwe jaar en al het mooie wat er is te omarmen. Muziek verbindt! Van jaar tot jaar en van generatie tot generatie. Onder leiding van dirigent Patrick van der Linden klinkt onder andere muziek van Sweelinck, Bach en Mendelssohn-Bartholdy.

Dordrecht is een thuisbasis voor Ars Musica. De stad ontbreekt dan ook niet op de speellijst van hun tournees. Het Nieuwjaarsconcert wordt ondersteund door de Gemeente Dordrecht, waarmee de gemeente het mede mogelijk maakt dat de livestream vanuit de Wilhelminakerk door het hele land te zien is.

De professionele orkestmusici en zangers van Ars Musica vinden elkaar in hun wens tot muziek maken: vanuit hunkering en betrokkenheid. Zij brengen muzikale schatten uit de klassieke muziek naar de concertzalen en kerken door heel Nederland. De programmatische expertise van dirigent Patrick van der Linden is de kracht achter de veelzijdige concertprogramma’s van Ars Musica.

Nieuwjaarsconcertconcert 
Ars Musica Orkest met vocaal kwartet
23 januari om 21.00 uur 
Livestream vanuit de Wilhelminakerk
Tickets en meer informatie via www.arsmusica.nl
€ 12,50 p.p. | € 17,50 per huishouden

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Ars Musica

Livestream / Online

www.arsmusica.nl
Deel dit bericht met je vrienden!