maandag 10 augustus 2020

Alles over Dordrecht

Anna Majchrzak verzorgd een exclusief concert in de Trinitatiskapel

01 augustus 2020
Van 20:00 uur tot en met 21:45 uur

Op zaterdag 1 augustus zal sopraan Anna Majchrzak, vaste soliste bij André Rieu, samen met de bekende pianist/organist Arjan Breukhoven een exclusief concert met publiek geven in de Trinitatiskapel. Het thema van dit concert is “Van Bach naar Rieu”.

Sopraan Anna Majchrzak treedt in vele landen van de wereld op als vocale soliste bij André Rieu en pianist/organist Arjan Breukhoven speelt solistisch ook jaarlijks op talrijke internationale concertpodia. Beiden nemen u mee in hun wereld van muziek! André Rieu kondigde haar kortgeleden op televisie aan: “Anna Majchrzak is in heel de wereld degene die het lied You raise me up het mooiste kan zingen”, een groot compliment! Dit bekende lied staat dan ook op het programma voor dit concert.

Een concert vol met de mooiste muziek van Andrew Lloyd Webber, Ramirez, Piazzolla, Cilea, Parton, Morricone en vele andere beroemde componisten. Gekozen is voor enkele bekende songs maar ook voor wat minder bekend repertoire.

In plaats van voor bepaald repertoire of een bepaald format te kiezen, zijn sopraan Anna Majchrzak en pianist/organist Arjan Breukhoven kriskras door het musical-, opera- en liedrepertoire gegaan en hebben zij de krenten uit de pap gehaald. Een ontroerend en beeldschoon programma is het resultaat wat tijdens het concert in de fantastisch klinkende Trinitatiskapel zal worden uitgevoerd. Eén van de favoriete liederen van Koningin Màxima is Alphonsina y el mar, op bijzonder indrukwekkende wijze tijdens het concert vertolkt. Het zal zeker één van de hoogtepunten van dit concert worden.

Het exclusieve concert begint om 20.00 uur en de toegang is € 17,50. Kaarten zijn te reserveren via www.arjanbreukhoven.nl/agenda Het concert zal volgens de richtlijnen van het RIVM worden georganiseerd.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Arjan Breukhoven, musicus

in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 22

info@arjanbreukhoven.nl www.arjanbreukhoven.nl/agenda
Deel dit bericht met je vrienden!