maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Kindermiddag Let’s go to DOOR

Kindermiddag Let’s go to DOOR

29 juli 2020
Van woensdag 29 juli 2020 tot en met woensdag 29 juli 2020
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

DOOR heeft besloten om gedurende de hele vakantie open te blijven. Er blijven wat meer mensen thuis en we hebben gemerkt dat er behoefte is aan een cultureel programma. Daardoor ontstond het idee om ook speciaal voor kinderen wat te doen.

We bieden elke middag twee workshops aan. De ene workshop zal bestaan uit tekenen en schilderen, gegeven door Paul Schmitz, de andere uit improvisatie theater. Deze wordt verzorgd door theater Villa Kakelbont.

Ondertussen kunnen kinderen speelgoed ruilen, hiervoor hebben we een heus mini speelgoedwinkeltje ingericht, met gekregen spullen. De ruilwinkel is een samenwerking met de Let’s ruilwinkel, de echt kenners in Dordrecht, daar zijn we heel blij mee. Ze hebben een mooi systeem over hoe je dit doet.

Ook vinden we het belangrijk dat kinderen kennis maken met wat je nou wel of niet echt nodig hebt. Nadenken hierover is een klein beetje bewustwording. De middag biedt tevens ouders, of een moment voor jezelf, of een moment om andere mensen te ontmoeten, er is bij ons voldoende plek om even rustig aan een tafel te zitten.

We hebben ook wifi, dus je kunt zelfs je laptop meenemen.
De deur gaat om 14.00 uur open, en het programma ziet er vervolgens zo uit:

14.00-16.00 uur speelgoed ruilen
14.00-16.00 uur workshop tekenen/schilderen
15.00-17.00 uur theater Kinderen kunnen in en uitlopen.

We hebben gekozen voor een open karakter. Heb je speelgoed over dan kun je dit inleveren op woensdagochtend tussen 11.00 en 14.00 uur bij DOOR, René van Antwerpen helpt je dan verder.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Masja Ottenheim 0618187898

 Waar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

DOOR

Spuiboulevard 220

www.facebook.com/doordordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!