woensdag 30 september 2020

Alles over Dordrecht

De zomerDOOR: LIJO + Pocket Knife Army

07 augustus 2020
Van 21:00 uur tot en met 00:00 uur

LIJO
LIJO’s compromisloze songwriting en altijd in beweging zijnde shows - ze speelt live met beats, loops, maar ook akoestisch met alleen een piano, of in samenwerking met een elektronische celliste - leverden haar vergelijkingen op met o.a. Kate Bush, St Vincent, Fiona Apple en Goldfrapp. Haar volwassen songs en excentrieke melodieën worden vaak bestempeld als altpop of avantpop, maar LIJO is grillig en altijd op zoek naar het overschrijden van haar grenzen. Haar shows zijn eigenzinnig en meeslepend.

Pocket Knife Army
Eigenwijze electro-rock uit een parallel universum door twee multiinstrumentalisten. Bewapend met een berg knarsende synths, een ronkende basgitaar en imposante vocals maken ze gewaagde songs die te lekker grooven om stil te blijven zitten, maar ook te intrigerend zijn om langs je neus weg te luisteren. Muziek voor de avontuurlijke luisteraar!

Deur open: 21:00 uur
LIJO: 21:30 uur
Pocket Knife Army: 22:30 uur
Toegang: Pay What You Want!
Reserveren verplicht via eventbrite

Bestel alleen tickets als je zeker weet dat je gaat komen. Want we hebben maar beperkte plaatsen en willen zoveel mogelijk blij maken en laten deelnemen aan onze shows.Waar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

DOOR

Spuiboulevard 220

www.facebook.com/doordordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!