zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

De zomerDOOR: Tim Koehoorn + Van Bezemwijk

De zomerDOOR: Tim Koehoorn + Van Bezemwijk

24 juli 2020
Van vrijdag 24 juli 2020 tot en met vrijdag 24 juli 2020
Van 20:30 uur tot en met 23:00 uur

Tim Koehoorn
Ook al zo’n liefhebber van liedjes? Komt dat even goed uit: Tim Koehoorn maakt ze. Deze 23-jarige singer-songwriter en knutsel-klungelaar schrijft over Hyves, Guus Meeuwis, de onafwendbare dood die hem te wachten staat en alles wat hem daarbuiten bezighoudt. In 2019 verzorgde hij het voorprogramma van o.a. Lucky Fonz III, was hij finalist van de Grote Prijs van Nederland en werd hij benoemd tot OOR Talent van de Popronde. Momenteel werkt hij aan zijn nieuwe plaat ‘Suikerspin’: een album over kwetsbaarheid, angst en goudvissen.

Van Bezemwijk
Van Bezemwijk maakt een verrassende mengeling van kleinkunst en nederpop. De groep wordt ook wel vergeleken met The Kik en The Amazing Stroopwafels. Oprichters Vincent van Ewijk en Lex Bezemer begonnen aanvankelijk als duo, maar zijn inmiddels in het gezelschap van gitarist Yvo van Gelderen, drummer Sander Opschoor en bassist Stefan Barbet. De mannen vinden dat je overal liedjes over moet kunnen maken. De teksten van Van Bezemwijk zijn speels en vrijwel altijd met een flinke knipoog. Of ze nu gaan over liefde, over de Rotterdamse Lijnbaan of over de overleden hond van de buren. Live brengen de mannen hun muziek met een aanstekelijk enthousiasme. Ze voelen zich even goed thuis in het theater als op een poppodium of op straat. Ook live wordt het publiek telkens op het verkeerde been gebracht, want één ding is zeker: met Van Bezemwijk verwacht je het onverwachte.

Deur open: 20:15 | Aanvang: 20:30 |  Reserveren verplicht via eventbrite

Bestel alleen tickets als je zeker weet dat je gaat komen. Want we hebben maar beperkte plaatsen en willen zoveel mogelijk blij maken en laten deelnemen aan onze shows.Waar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

DOOR

Spuiboulevard 220

www.facebook.com/doordordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!