zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

De zomerDOOR: The Artificial Dance Party

De zomerDOOR: The Artificial Dance Party

31 juli 2020
Van vrijdag 31 juli 2020 tot en met vrijdag 31 juli 2020
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

The Artificial Dance Party, voorheen The Artificial, is een zonovergoten indie/electro band uit Dordrecht die te vergelijken is met artiesten als Foals, The 1975, Justice en Tycho. Via invloeden van house en wat (donkere) elektronica komen we uiteindelijk bij een zonnige en dansbare sound waarbij je eigenlijk niet stil mag zitten. Maar toch wordt het een zitconcert! De band werkt momenteel aan een intrigerend conceptalbum waarbij steeds meer wordt afgeweken van de gebaand paden. Tijdens deze sets krijgen we al wat voorproefjes te horen.

Deur open: 20:15 uur
- Aanvang sessie 1: 20:30 uur
- Aanvang sessie 2: 21:45 uur
Reserveren verplicht via eventbrite


Bestel alleen tickets als je zeker weet dat je gaat komen. Want we hebben maar beperkte plaatsen en willen zoveel mogelijk blij maken en laten deelnemen aan onze shows.Waar: DOOR Dordrecht, Spuiboulevard 220
Info: www.doordordrecht.nl - www.facebook.com/doordordrecht 

DOOR is een ontmoetingsplek in een bijzonder pand in Dordrecht waar iedereen welkom is. Kom langs tijdens een van de evenementen en laat je inspireren door bijzondere concerten, exposities en workshops. Wekelijks zijn er nieuwe activiteiten in deze actieve en bruisende broedplaats. Daarnaast biedt DOOR ruimte voor jouw eigen initiatief!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

DOOR

Spuiboulevard 220

www.facebook.com/doordordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!