Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oudejaarsconcert Dordrechts Philharmonisch Orkest

Oudejaarsconcert Dordrechts Philharmonisch Orkest

Zondag 18 december is er traditiegetrouw weer een  Oudejaarsconcert met alle orkesten van het Dordrechts Philharmonisch. Het wordt een heel gevarieerde middag op een speciale locatie; de circustent van Wintercircus Royal!

Er zijn optredens van het Dordrechts Philharmonisch Orkest, Phil Good, Phil Kidzz, Phil Young, Phil Spaß en Phil’s Bigband. De circustent staat op de Laan van Europa, Industrieterrein Amstelwijck in Dordrecht. Het concert begint om 12.00 uur en de piste gaat open om 11.00 uur. Tickets à €10,- zijn te bestellen op www.dpho.nl of op de dag zelf aan de circuskassa. Voor kinderen tot 12 jaar zijn er gratis kaartjes!

Het programma van deze middag wordt uiteraard gekleurd door het thema circus. Zo komt het spectaculaire Souvenir de Circus Renz langs bij het Dordrechts Philharmonisch Orkest en hebben de jeugdorkesten zelfs een heuse act in elkaar gezet. De bijzonder entourage die de circustent van het Dordtse wintercircus Royal is vormt het sprookjesachtige decor.

Wanneer?
18 december 2022 van 12.00 tot 00.00 uur
Organisator
Dordrechts Philharmonisch Orkest
Locatie:
Laan van Europa, Industrieterrein Amstelwijck
Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.