Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pirateneiland in Speeltuin Stadspolders

Pirateneiland in Speeltuin Stadspolders

Op zondag 21 augustus a.s. wordt speeltuin Stadspolders een heus Pirateneiland. Van 13.00 - 17.00 uur kunnen de kinderen een groot luchtkussen bestormen als piraat. en heel veel leuke spellen doen waaronder:

  • een zeephelling afgaan met haaien
  • vissen vangen in het poedelbadje
  • schepen omschieten met een waterpistool
  • en nog veel meer....

​Bij binnenkomst krijgen de kinderen een piratenhoed en bij het weggaan een piratencadeautje!

Entree: strippenkaart van 3,- euro per kind.

Wanneer?
21 augustus 2022 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Speeltuin Stadspolders
info@speeltuinstadspolders.nl
Locatie:
Meranti 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.