dinsdag 1 december 2020

Alles over Dordrecht

3 Concerten De Witt Consort

31 oktober 2020
Van 11:30 uur tot en met 00:00 uur

‘Welcome to all the pleasures’ Op zaterdag 31 oktober geeft De Witt Consort in de Remonstrantse kerk te Dordrecht maar liefst drie concerten, te weten om 11.30, 14.00 en 16.00 uur.

De titel van het programma is tevens de ondertitel van de Ode for St. Cecilia’s Day (uit 1683) van Henry Purcell. St. Cecilia was de patrones voor de (kerk)muziek, instrumentenmakers en dichters.

Naast deze Ode staan enkele kleinere koorwerken van Purcell, Dowland en Farmer en twee schitterende duetten op het programma: Sing, ye Druids, sing en Hark! How the songsters.

De consort bestaat uit acht zangers, waaronder Sylvia en Yvonne Peters, die ook de soli en duetten voor hun rekening nemen. Zij worden begeleid door Helma Hartman en Liesbeth van Spanje op blokfluit, Margriet den Hartog op orgel en Juun Voorhoeve, viola da gamba. Dit instrumentaal ensemble speelt ook de ‘Golden Sonata’ van Henry Purcell.

Het beloven drie feestelijke zaterdagmiddagconcerten te worden waarvoor u van harte wordt uitgenodigd!

In verband met de Corona maatregelen kunnen per concert slechts 30 luisteraars aanwezig zijn en zijn kaarten uitsluitend online te bestellen. Bezoekers wordt gevraagd een mondkapje te dragen, dat u kunt afzetten zodra u hebt plaatsgenomen.

De Remonstrantse kerk te Dordrecht vindt u aan de Cornelis De Wittstraat 28.
De toegangsprijs is € 10,-. ‘Vrienden van DWA’, houders van een CJP en Vrijwilligerspas betalen € 9,-. Kinderen t/m 12 jaar gratis.
Kaarten zijn uitsluitend te bestellen bij www.dewittacademy.com 

De deur gaat 10 minuten voor aanvang van het concert open.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

De Witt Academy

De Remonstrantse kerk, Cornelis De Wittstraat 28

www.dewittacademy.com
Deel dit bericht met je vrienden!