Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over iconen

Ada d"Hamecourt geeft een lezing over iconen. Zij is betrokken op Oost Europa en heeft een ruime kennis over de oorsprong, de functie en het schilderen van iconen. Zij neemt enkele bijzondere exemplaren mee en maakt gebruik van divers beeldmateriaal rond iconen.

De lezing is het hoofdbestanddeel van een zgn. ZAP-bijeenkomst. ZAP staat voor Zingeving, Actieve betrokkenheid en Plezier. Samengevoegd vormen de letters het werkwoord zappen: elke ZAP-bijeenkomst heeft een ander thema.

Het programma begint met een maaltijd (kosten 3 Euro, ter plekke te voldoen), om 18:15 uur is de lezing.  Aanschuiven bij alleen de lezing is ook mogelijk. Inschrijving/opgave vooraf is (in elk geval voor hen die mee-eten) nodig.

Wanneer?
2 april 2009 van 17.30 tot 19.45 uur
Organisator
het kerkelijk opbouwwerk van de Ontmoetingskerk
070 - 319 19 38
ria.keijzer@casema.nl
Locatie:
De Ontmoetingskerk aan de Slangenburg (wijk Sterrenburgen)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.