Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop chinese papierkunst in Ontmoetingskerk

Gekoppeld aan het twee-wekelijkse open huis zal op woensdag 8 april a.s. in de Ontmoetingskerk een workshop worden gegeven door mevr.. Yen Broere. Zij heeft zich in de afgelopen jaren toegelegd op het maken van bijzondere bloemen m.b.v. speciale materialen en technieken. Yen, zelf van Chinese afkomst, brengt die vaardigheid graag over op anderen.

Het open huis, dit keer met gezelschapsspellen, is van 10.00 tot 12.00 uur. De workshop Chinese papierkunst begint om 11.00 uur. Deelnemers moeten zich vooraf opgeven (telefonisch of via Email, en zelf voor een lunchpakket zorgen; deelname kost 5 Euro (materiaalkosten). De workshop eindigt om ca. 14.00 uur.

De kerk ligt aan de Slangenburg (wijk Sterrenburg) en is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer: de eindhalte van buslijn 5 en 7 ligt vlak voor de ingang van het gebouw

Wanneer?
8 april 2009 van 10.00 tot 14.00 uur
Organisator
Twee-wekelijkse open huis
070 - 319 19 38
ria.keijzer@casema.nl
Locatie:
Slangenburg (wijk Sterrenburg)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.