Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Witte donderdag dienst

Witte donderdag dienst

De gemeente viert deze avond de instelling van het avondmaal. De vaste voorganger; ds M. den Dekker, en organist; Cor Ardesch, verzorgen de dienst, samen met kinderen uit de gemeente en met ‘Sura Cantat’ o.l.v. Catrien Posthumus Meyjes.

Wanneer?
9 april 2009 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
de GroteKerkGemeente
Locatie:
de Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.