Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Theater ZieZo: voorstelling 1 + 1 = 3

Mila, een eigenwijs meisje en Max, een verlegen jongetje, zijn onafscheidelijk van elkaar. Samen trekken ze erop uit en na een wandeling vol avonturen komen ze bij een groot circus terecht. De circustent staat nog niet eens overeind, maar wat is er spannender dan dat stiekem zelf te doen? Of de directeur te zijn, kunsten te maken als een acrobaat of de gevaarlijkste leeuw van de hele wereld te worden? Als echte vrienden maken Max en Mila veel plezier en soms ook een beetje ruzie. Maar gelukkig komt alles altijd weer op z'n pootjes terecht! Deze spetterende voorstelling zit boordevol spanning, humor en beweging.

Zoals altijd wordt het publiek spelenderwijs actief bij de voorstelling betrokken.

Decor en live muziek maken het feest compleet.

De toegangsprijs bedraagt € 3,-- per persoon. Kaartverkoop aan de kassa. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar.

Voor overige informatie kunt u terrecht op de website.

Wanneer?
18 april 2009 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Theater ZieZo
Locatie:
Cultureel Centrum Sterrenburg, Dalmeyerplein 10
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.