Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opnieuw & Co veiling

Opnieuw & Co veiling

Op zaterdag 18 april 2009 houdt Opnieuw & Co weer haar veiling van ruim 100 bijzondere ingezamelde objecten. Onder de hamer komen verschillende producten zoals glaswerk, klokken, meubelen, schilderijen en diverse collectors-items.

De kijkdagen zijn van zaterdag 11 april tot en met zaterdag 18 april 2009. Deelname aan de veiling is gratis en eenvoudig. We hebben net als vorig jaar Willem de Jong weer bereid gevonden om als veilingmeester op te treden. Inschrijven kan op zaterdag 18 april 2009 voorafgaand aan de veiling. Het hoogste bod is tevens de prijs die u moet betalen, er komen geen kosten bij.

Altijd al mee willen doen aan een veiling maar nooit gedurfd? Pak dan nu de kans om deel te nemen aan deze leuke en gezellige veiling.

Op zaterdag 18 april is er ook live muziek en is er gratis koffie, thee en cake voor de bezoekers. U bent van harte welkom tijdens de kijkdagen en de veiling bij Opnieuw & Co Dordrecht.

Wanneer?
Van 11 april 2009 00.00 uur tot 18 april 2009 00.00 uur
Organisator
Opnieuw & Co
641 79 66
info@opnieuwenco.nl
Locatie:
Merwedestraat 52-54
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.