Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Barteljee

Expositie Barteljee

Zaterdag 18 en zondag 19 april exposeren de cursisten van Barteljee. De cursisten hebben de afgelopen maanden schilderijen gemaakt in opdracht van het Beatrixziekenhuis (afdeling cardiologie) te Gorinchem en verzorgingshuis de Vijverhof te Dordrecht. De gemaakte schilderijen zijn de moeite waard om te komen bekijken.

Ook kunt u een idee krijgen hoe de samenwerking met Barteljee voor uw instelling of bedrijf er uit zou kunnen zien. Tijdens de tentoonstelling kunt u met Bart van der Bom en de cursisten hierover van gedachten wisselen.

Naast de schilderijen die in opdracht zijn gemaakt, exposeren de cursisten ook vrij werk. Deze schilderijen kunt u kopen, huren of winnen. U bent van harte uitgenodigd.

Wanneer?
Van 18 april 2009 13.00 uur tot 19 april 2009 17.00 uur
Organisator
Beelderdijkateliers
bartvanderbom@orange.nl
Locatie:
Noordendijk 173a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.