Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over Libanon in de Ontmoetingskerk

Tijdens het open huis in de Ontmoetingskerk in Sterrenburg, zal mevrouw L.Strengholt een lezing met diapresentatie geven over Libanon. Zij heeft dit mooie en  interessante land meerdere malen bezocht  en weet er veel over te vertellen. De prachtige dia’s illustreren haar verhaal.

U bent van harte welkom op woensdagmorgen 22 april in het open huis,dat van 10.00 tot 12.00 uur wordt gehouden in de Ontmoetingskerk aan de Slangenburg. Toegang, koffie, thee en koek zijn gratis. De kerk is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: De eindhalte van buslijn 5 en 7 is voor het kerkgebouw.

Wanneer?
22 april 2009 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
het kerkelijk opbouwwerk van de Ontmoetingskerk
070 - 319 19 38
ria.keijzer@casema.nl
Locatie:
De Ontmoetingskerk aan de Slangenburg (wijk Sterrenburgen)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.