Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Van Mars tot Tango

Van Mars Tot Tango is een multimediale historische reis langs de 'oranjevrouwen' vanaf Juliana van Stolberg tot en met Amalia van Oranje. Bekende en minder bekende anekdotes, filmmateriaal, muziek en zang maken Van Mars Tot Tango een onvergetelijk oranje avontuur.

Uitvoering: Donderdag 23 April 2009, aanvang 19.30u, zaal open 18.45u. Kaarten bestelt u in de voorverkoop online via we website of u kunt telefonisch contact opnemen. Kijk vast op de site om een voorproefje te krijgen van wat er de 23e gaat gebeuren. Veel plezier! 

Wanneer?
23 april 2009 van 19.30 tot 20.30 uur
Organisator
Quintijn Schenkel
Locatie:
Van Eesterenplein 230 (kandelaarkerk)
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.