Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitnodiging voor eerste brede ontmoeting van Dordste partijen voor taal en literatuur

Op vrijdagmiddag 24 april hopen wij u met zoveel mogelijk deelnemers van uw organisatie te ontmoeten in het CBK aan de Voorstraat 180 voor een korte agenda.  De bijeenkomst staat in het teken van interne en externe verkenning en presentatie van Dordtse Letterenpartijen en -activiteiten.

In vogelvlucht worden activiteitenprogramma’s gepresenteerd, wordt de website 078WOORD officieel in gebruik genomen, gevolgd door uitleg over de relatie CBK en  Letterenorganisaties en afgesloten met een korte brainstorm over een gemeenschappelijk festival/symposium in 2010 . Dit alles bij een goed glas en een klein buffet.

Inloop vanaf 16.30 uur. De zitting zal duren van 17.00-18.30 uur. Ook de pers is met nadruk voor deze sessie uitgenodigd.

Wilt u s.v.p. voor 17 april doorgeven met hoeveel mensen u dit overleg denkt bij te wonen. We hopen van harte op uw aanwezigheid op 24 april. Voor inbreng vanuit uw eigen organisatie tijdens dit overleg willen we graag even contact met u.

Wanneer?
24 april 2009 van 16.30 tot 18.30 uur
Locatie:
Voorstraat 180
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.