Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rainbow Music concert in Jazzpodium DJS: GRUPO SAOCO

Rainbow Music concert in Jazzpodium DJS: GRUPO SAOCO

Zaterdag 25 april in Jazzpodium DJS een feestelijk swingende Caribische avond in Jazzpodium DJS aan het Grotekerksplein te Dordrecht met son, bolero, cha-cha-cha, guaracha, merengue en cumbia. Grupo Saoco probeert de muzikale tradities van het Caribisch gebied levend te houden, maar voegt tevens een eigen tint aan het repertoire toe en bestaat uit zes musici uit Cuba, Colombia en Europa. Alle musici zijn al jaren actief in de Caribische muziek en stonden op vele podia in binnen- en buitenland, waaronder een optreden met de bekende Cubaanse zanger Pio Leiva. Grupo Saoco staat garant voor een avond vol welluidende en dansbare Cubaanse en Colombiaanse muziek, kortom musica sabroso.

Tussen de bedrijven door strooit DJ John gevarieerde Latijns-Amerikaanse en Afro-Cubaanse muzieknoten in het rond.

Entree 10,- resp. 8,- euro (leden Rainbow, DJS, CJP, Studentenpas).

Meer info over de band kunt u hier vinden.

Bezetting van Saoco is als volgt:

  • Marco Antonio Sancez (Colombia) – gitaar en lead vocals
  • Lucio Garcia (Cuba) – très, maracas en lead vocals
  • Jésus Hernandez (Cuba) – bas en vocals
  • Jan Luc van Eendenburg (Ned.) – percussie en vocals
  • Armando Sanchez (Colombia) - percussie en vocals
Wanneer?
25 april 2009 van 22.00 tot 00.00 uur
Organisator
Rainbow Productions
Locatie:
Grotekerksplein 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.