Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koninginnedag 2009

Koninginnedag 2009

Dit jaar wordt Koninginnedag, zoals vanouds, gevierd op 30 april. Voor Dordrecht betekent dit weer diverse activiteiten, verdeeld over de wijken. Een ieder jaar terugkerend evenement is de Oranjemarkt in onze mooie historische binnenstad.  Wegens de grote belangstelling houden wij dit jaar voor de tweede keer een taptoe op het Statenplein.

De programma´s van de wijken en de route van de markt voor Dordrecht kunt u verder op de website bekijken onder de kopjes Oranjemarkt en wijkprogramma´s.

Wanneer?
30 april 2009 van 08.00 tot 22.30 uur
Organisator
Centraal Comité Oranjedag in Dordrecht
Locatie:
Spuiboulevard
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.