Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Titus Brandsma-lezing 2009

De Titus Brandsma lezing 2009 wordt gehouden op vrijdag 1 mei om 20:00 uur in de Gedachteniskapel Titus Brandsma aan de Nolensweg 8, Dordrecht. Thema:   'De actualiteit van Titus Brandsma' Dit mede tegen de achtergrond van 4 mei dodenherdenking.

Spreker: pater Bouke Halma, O.Carm.

U kunt zich opgeven voor deze lezing bij het secretariaat van de Z. Titus Brandsma-parochie, dit kan telefonisch of via Email.

Wanneer?
1 mei 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Nolensweg 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.