Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KNRM open dag 2 mei station Dordrecht Zuid

KNRM open dag 2 mei station Dordrecht Zuid

Op zaterdag 2 mei as organiseert de KNRM (koninklijke nederlandse redding maatschappij) haar landelijke open dag op haar 42 reddingstations door geheel Nederland. Ook station Dordrecht zal op deze dag haar deuren openen en krijgt het Dordtse en regionale publiek de kans om een kijkje achter de schermen te nemen van de KNRM. Gedurende deze dag krijgt het publiek de mogelijkheid kennis te maken met de bemanningen, hun verhalen en ervaringen te horen, het materieel te bezichtigen en zelfs meevaren behoort tot de mogelijkheden deze dag. Vanzelfsprekend is dit laatste sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en mogelijke operaties.
 
De open dag wordt gehouden op reddingstation Zuid van de KNRM, deze post ligt aan de kruising Hollands Diep / Dordtse Kil , Rijksstraatweg 197, 3316 EG Dordrecht. Het station is geopend vanaf 10.30 uur en omstreeks 15.15 uur zal de laatste afvaart plaatsvinden.
 
Publiek is van harte welkom en heeft de gelegenheid om kennis te maken met het unieke vrijwilligerswerk van de Reddingmaatschappij.

Wanneer?
2 mei 2009 van 10.30 tot 15.15 uur
Organisator
KNRM (koninklijke nederlandse redding maatschappij)
Locatie:
Rijksstraatweg 197
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.