Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Toonkunstkoor

Optreden Toonkunstkoor

Het oudste koor van Dordt, Toonkunst, zingt op maandagavond 4 mei voor de eerste keer onder leiding van de nieuwe dirigent Ries van der Zouwen bij de dodenherdenking op het Sumaraplein. Vorige jaar was er een bijzondere herdenking in de kerk, waar Van der Zouwen ook de predikant is: De Wilhelminakerk.

Van der Zouwen debuteerde zaterdag op de eerste grote uitvoering van het koor in de Antoniuskerk. Hij had zijn mensen er goed op voorbereid, inclusief een trainingsweekeinde in het buitenland. Toonkunst groet onder de inspirerende leiding van de nieuwe dirigent als kool en daarbij past ook medewerking op 4 mei.

Wanneer?
4 mei 2009 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
De vereniging Toonkunst
614 26 34
toonkunstkoor.dordrecht@hetnet.nl
Locatie:
Het Sumaraplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.