Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag bij SC Amstelwijck

Open dag bij SC Amstelwijck

Voetbal en Tennis club SC Amstelwijck houdt een open  huis. Op die dag zal rond het middag uur het  nieuwe 2 tegen 2 cord worden geopend. Iedereen is welkom om dit bij te wonen  mee te spelen of aan een van de andere activiteiten deel te nemen.

SC Amstelwijck is een fusieclub die enige jaren geleden is ontstaan uit Fluks en Merwede en heeft zich ontwikkeld tot een sportclub met een  afdeling Voetbal, Jeugdvoetbal, Tennis en Jeu de Boules, Biljarten, Kaarten en Vissen.  Er is een fraai nieuw clubgebouw met moderne faciliteiten. De club beschikt over een jeugdcoördinator, vrijwilligers coördinator en begeleiding.

Het doel is mensen kennis te laten maken met SC Amstelwijck en de mogelijkheden die erbij de club zijn om op recreatieve en competitie verband  te  sporten en meer mensen hierbij te betrekken en hieraan te laten deel nemen.
Zo zal de dag beginnen met een viswedstrijd met ontbijtpakket, vanaf  9 uur een infomarkt over de diverse mogelijkheden van sporten, braderie en rommel markt en voor de kleintjes een  springkussen en ballenbak.  Om 11.00 uur een training voor de jeugd met spelers van FC Dordrecht, om 13.00 uur een 2 tegen 2  toernooi voor de jeugd en zeskampspel en een Open Tennis en Jeu de boule toernooi.
Om 10 uur  een biljarttoernooi met van 13.00-14.00 een demonstratie driebanden door Ad Koorevaar. Om 15.30 uur Sc Amstelwijck 1 –  FC Dordrecht(belofte-elftal) en daarna een wedstrijd met oud  leden van de fusieclub.  De dag wordt vanaf 17.00 uur afgesloten met live muziek.

Wanneer?
9 mei 2009 van 09.30 tot 00.00 uur
Organisator
SC Amstelwijck
Locatie:
Sportclub Amstelwijck aan de Laan van Londen 1320
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.