Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schouwronde Wantijpark

Elk jaar vindt in iedere wijk één of meer schouwrondes plaats. Ook voor de parken in Dordrecht organiseert de gemeente schouwrondes. Wantijpark en Park Merwestein zijn nu aan de beurt. Tijdens een schouwronde inspecteren gemeente, professionals en bewoners samen de onderhoudstoestand van de parken. Allerlei kleine en grote zaken worden genoteerd en als het mogelijk is zo snel mogelijk verholpen.

Wantijpark
De schouw van het Wantijpark is op dinsdagavond 12 mei om 19.00 uur. Verzamelen bij de ingang van het Wantijpark. 
 
Wilt u meelopen? U hoeft zich niet op te geven voor de schouw. Op tijd komen is wel aanbevolen. De schouwronde duurt ongeveer twee uur.

Wanneer?
12 mei 2009 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Gemeente schouwrondes
Locatie:
Het Wantijpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.