Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Hoop organiseert themabijeenkomst over schuld en vergeving

De Hoop organiseert themabijeenkomst over schuld en vergeving

De Hoop ggz organiseert op woensdagmiddag 13 mei een themabijeenkomst met als thema ‘Schuld, vergeving en verzoening’. De bijeenkomst is de derde in een serie van zes themabijeenkomsten die De Hoop in 2009 organiseert. De Hoop wil met deze bijeenkomsten professionals én mensen die zelf met problemen kampen, toerusten. De themabijeenkomst vindt plaats op Dorp De Hoop, Provincialeweg 70 in Dordrecht en duurt van 13.30 tot 17.00 uur. Opgeven kan via Email.

De inhoud van de themabijeenkomst wordt verzorgd door Jef De Vriese en Ton Vegt van het Centrum voor Pastorale Counseling (CPC), onderdeel van De Hoop ggz. Aansluitend is er een broodmaaltijd. De Hoop vraagt een bijdrage in de onkosten van €10,- per persoon. In de agenda op we website is een actueel overzicht te vinden van alle themabijeenkomsten in 2009.

De Hoop is een ggz-instelling voor evangelische hulpverlening in Dordrecht. De Hoop ggz biedt kinder-, jeugd- en volwassenenzorg op het gebied van psychosociale, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Ook biedt De Hoop re-integratietrajecten en heeft zij preventieprojecten voor kinderen, tieners en volwassenen. Voor meer informatie over De Hoop ggz kan men terecht op de website.

Wanneer?
13 mei 2009 van 13.30 tot 17.00 uur
Organisator
De Hoop GGZ
611 11 11
info@dehoop.org
Locatie:
Provincialeweg 70
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.